PROJECTE FINAL

divendres, 4 de juny del 2010

evolució de les nostres idees:
les nostres idee, que totes consistien en els canvis que patia la roba, no acaba de fusionar-se i, per tant, vem triar la idea a la qual li veiem més sortides, que era la de la evolució de la roba desde la prehistòria fins a l'actualitat.

desenvolupament del projecte:
per dur a terme aquest projecte, vem fer una sessió de fotos utilitzant diferents peças de roba que teníem a casa intentant representar d'una manèra simbòlica diferents èpoques (les més importants) de la història. les èpoques que vem triar són:

- Prehistòria: vem fer una espècie de pantalons i top amb dues samarretes de tonalitats marrons i amb una catifa de pell d'animal sintètica per sobre.

-Època antiga: per aquesta etava vem utilitzar dos camises de dormir de tonalitats blànques i deurades simulant els vestits, com a complement una jaqueta vermella a mode de cinturó i una espasa i un escut de plàstic.

-Edat medieval: en aquest cas vem utilitzar una disfressa d'aquesta època, un mocador blau a mode de cinturó, un vestit blanc i una faldilla negre, cal dir que aquesta època no sabíem ben bé com representar-la.

- Actualitat- aquesta època no té gran misteri, vem utilitzar la roba que ens posem día a día.

-S. XXII: vem utilitzar les fotografíes d'un projecte antic per simular una mica com serà el futur.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada